Mgr. Petra Dalecká, advokátka

Právo a mediace

PETRA DALECKÁ – právo a mediace

Vystudovala jsem Právnickou fakultu Univerzity Komenského v Bratislavě. Advokátní praxi jako samostatná advokátka provozuji od roku 2009. Právní služby poskytuji soukromé i korporátní klientele.

Kontinuálně se vzdělávám a prohlubuji své znalosti v oblastech práva, advokacie, mediace a psychologie. Vedle pravidelných vzdělávacích akcí pořádaných Českou advokátní komorou jsem absolvovala také dva akreditované výcviky v mediaci, a to u Asociace mediátorů České republiky a u Ing. Kateřiny Bělkové v její Škole mediace. V květnu 2024 jsem úspěšně zakončila dvouleté studium psychologie, obor Psychologie pro veřejnost, na online Škole psychologie. Absolvovala jsem také kurz asistentky pedagoga na Střední pedagogické škole v Kroměříži. Myslím, že se nikdy nepřestanu učit.

Preferuji nespornou advokacii s důrazem na komunikaci, respekt, neprohlubování konfliktů a hledání řešení. Mým cílem je vnášet do konfliktních situací klienta prvky otevřené komunikace, sdílení a vzájemného respektu.

Protože mě celý život baví psychologie a klienti to oceňují, vytvořila jsem si postupem let vlastní styl praxe, kde právo a psychologii propojuji.

Jsem vdaná, mám dvě děti, zlatého retrívra, pocházím z obce Sazovice a od roku 2001 bydlím a pracuji ve Zlíně.